Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Europol A rămas un singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș

ro

15 Aug, 2020 20:32 1543 Marime text

  • Sindicatul Europol a transmis sâmbătă seară că la nivelul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de 19 polițiști.
  • Sursa citată a tras totodată un semnal de alarmă către ministrul Marcel Vela precizând că polițiștii sunt în prima linie, în contextul pandemiei.

„Deși, pentru ministrul Vela, polițiștii nu sunt „în prima linie” se pare că și noul virus îndrăznește să îl contrazică întrucât, la nivelul I.P.J. Timiș, în urma testării polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de 19 polițiști.

În urma depistării, colegii noștri au fost fie internați – cei ce prezentau simptome – fie izolați – cei asimptomatici, iar contactele lor directe, din rândul angajaților I.P.J. Timiș, au intrat în auto izolare la domiciliu și au făcut testul CoViD-19 așteptând rezultatul acestuia.

Ca urmare a rezultatelor obținute la testarea CoViD-19 șefii I.P.J. Timiș au fost nevoiți să cheme polițiști din concediu sau din libere pentru a putea asigura măcar evenimentele rutiere întrucât mare parte polițiștilor erau din cadrul Serviciului Rutier.

Le dorim tuturor polițiștilor confirmați însănătoșire grabnică, multă sănătate familiilor lor și dorim să tragem un semnal de alarmă pentru ministrul Vela și îi transmitem: „Deși tu nu știi, Noi suntem în prima linie!”, a transmis Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii