Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat Andrei Baciu anunță sosirea unei tranșe record de vaccin Pfizer

ro

30 May, 2021 10:02 1161 Marime text
  • Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, anunţă că luni, 31 mai, va ajunge în România o tranşă record de vaccin Pfizer/BioNTech, cu 1.091.610 doze, cea mai mare tranşă de la debutul campaniei de vaccinare.

„Tranșă record pentru România! Mâine dimineață vor ajunge în țara noastră 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranșă de la debutul campaniei de vaccinare.
3 aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranță, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Brașov.

Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu țara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată țara.
Fii responsabil! Vaccinează-te!”, a scris pe Facebook secretarul de stat Andrei Baciu care este și vicepreşedintele al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii