Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:14 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat a semnat patru ordine pentru prelungirea măsurii de carantină zonală în mai multe localități din Ilfov

ro

21 Apr, 2021 05:54 761 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 415 din 20 aprilie au fost publicate mai multe ordine semnate de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, pentru prelungirea măsurii de carantină zonală în mai multe localități din județul Ilfov.
 
Mai jos prezentăm toate aceste ordine.

Iartă despre ce este vorba:  
 
7.039-Ordin privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Clinceni, cu satele aparținătoare Clinceni, Olteni și Ordoreanu, județul Ilfov;

7.040-Ordin privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Ciorogârla, județul Ilfov;

7.041-Ordin privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Corbeanca, cu satele aparținătoare Corbeanca, Ostratu, Petrești și Tamași, județul Ilfov;

7.042-Ordin privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru orașul Măgurele, cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, județul Ilfov.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • daniela 24 Apr, 2021 18:13 Incet incet carantineaza Arafat tot Judetul Ilfov. Ajunge si in Bucuresti antichristul? De fapt paganul. Sau raman in vigoare zisele dlui Iohannis cum ca de Pasti putem merge la biserica fara restrictii?Sper ca da pentru binele lui Arafat.