Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat a semnat ordinul pentru intrarea în carantină a mai multor localități din județul Constanța

ro

21 Nov, 2020 14:24 3284 Marime text
  • Carantina pentru localitățile din Județul Constanța intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 20:00.
Raed Arafat, de la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență a semnat ordinul privind intrarea în carantină a  mai multor localități din județul Constanța din data de 21 noiembrie 2020.

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni , Mogoșoaia, din Județul Ilfov și Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia , Valu lui Traian, Techirghiol, din Județul Constanța.

Carantina pentru localitățile din Județul Ilfov intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 22:00.

Carantina pentru localitățile din Județul Constanța intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 20:00.

Amintim că, "Pentru localităţile Lumina, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, M. Kogălniceanu, Agigea şi Valu lui Traian s-a propus intrarea în carantină începând cu data de 21.11.2020, ora 20.00.

Măsura va fi valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire, dacă situaţia o va cere", a informat Prefectura Constanţa.

Conform sursei citate, în aceeaşi şedinţă a CJSU a fost votată şi prelungirea carantinării zonale din Ovidiu, pentru o perioadă de 14 zile, după ce analiza de risc realizată de DSP Constanţa şi avizată de INSP a relevat faptul că este o măsură necesară.

Pentru măsurile aprobate de CJSU Constanţa urmează ca Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă să dispună hotărârile necesare.

Reamintim că aseară, la ora 20.00, a intrat în carantină şi municipiul Constanţa.

Citește și: Tot mai multe localități din județul Constanța intră, de astăzi, de la ora 20.00, în carantină. Vezi care sunt acestea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii