Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul caz de Omicron în Tulcea

ro

06 Jan, 2022 13:08 1217 Marime text

 
  • A fost înregistrat primul caz de infectare cu noul Coronavirus, tulpina Omicron, pe raza judeţului Tulcea, rezultatul fiind confirmat de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.
 







Oficial de la Garda de Coastă




 
 

Din informatiile pe care le detinem in prezent, in perioada 18-21 decembrie a fost cazat un politist de frontiera la centrul de pregatire al Garzii de Coasta de la Sulina.


 
 
 
 Intrucat nu au fost planificate alte activitati in acea perioada, din cauza vremii si a apropierii sarbatorilor, in centrul de pregatire nu mai era cazata nicio alta persoana.
 
 
 
Facilitatile centrului s-au rezumat doar la cazare, fara masa. Personalul aflat la sediul centrului a respectat masurile de protectie si asa cum este procedura, la eliberarea camerei, s-a procedat la dezinfectarea acesteia.
 
 
Mentionam ca politistul de frontiera a fost confirmat pozitiv in data de 28 decembrie, la 7 zile dupa ce a parasit centrul de la Sulina.
 
 
 
Din data de 18 decembrie pana in prezent nu au fost confirmate cazuri de infectare cu SARS COV 2 in randul personalului Garzii de Coasta din zona orasului Sulina.
 






Sursa foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii