Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:55 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria va construi un panou temporar la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Iată motivul

ro

20 Mar, 2021 00:00 889 Marime text
  • Municipalitatea va ridica un panou temporar la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
  • Va crește astfel vizibilitatea proiectului „Consolidarea Capacității Medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, în contextual COVID-19”
 
Primăria municipiului Constanța a eliberat Autorizația de Construire pentru construirea unui panou temporar la Spitalu lde Boli Infecțioase Constanța.
 
Astfel, prin AC 294 din data de 18 martie 2021, UAT Municipiul Constanța va construe un panou temporar în vederea asigurării vizibilității proiectului „Consolidarea Capacității Medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, în contextual COVID-19”. Valabilitatea documentului este de 12 luni. 
 
Între timp, au fost organizate licitații pe loturi pentru achiziția de materiale sanitare și echipamente pentru combaterea COVID-19.
 
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a organizat în februarie o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de echipamente și aparatură medicală – 2 loturi. Valoarea estimată a achiziției este de 719.314,22 lei, iar termenul limită a fost 15 martie 2021. Achiziționarea aparaturii și echipamentelor medicale care fac obiectul prezentei documentații de atribuire, este de o importanță deosebită pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, deoarece contribuie la:
- Consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19
- Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19.
 
În total, municipalitatea va achiziționa următoarele:
— lot 1 – echipamente de protecție personal medical;
— lot 2 – măști simple;
— lot 3 – măști FFP2-FFP3;
— lot 4 – dezinfectanți;
— lot 5 – echipamente de protecție.
Valoarea totală estimată fără TVA: 11 823 800,00 RON fara TVA, astfel:
— lot 1 – echipamente de protecție personal medical – 7 216 900,00 RON fara TVA;
— lot 2 – măști simple – 177 000,00 RON fara TVA;
— lot 3 – măști FFP2-FFP3 – 1 107 440,00 RON fara TVA;
— lot 4 – dezinfectanți – 2 426 460,00 RON fara TVA;
— lot 5 – echipamente de protecție – 896 000,00 RON fara TVA.
 
 
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
 
  • Creșterea capacității de tratare și asigurarea unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2
  • Prin proiect se va dota spitalul cu echipamente medicale specifice și necesare pentru creșterea capacității de tratare și asigurarea unei capacități adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2
  • Diminuarea riscului de contaminare a personalului din cadrul spitalului și a pacienților.
  • Prin proiect se va dota spitalul cu echipamente de protecție personală și substanțe necesare pentru decontaminare /biocide în vederea diminuarea riscului de contaminare a personalului din cadrul spitalului și a pacienților
  • Limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt prezentate în declarația conducătorului autorității contractante, parte a dosarului achiziției publice și sunt următoarele: Conf. Univ. Dr. Halichidis Stela, Conf Univ Dr Cambrea Claudia – Director Medical, Ec Popa Nina – Director financiar contabil Ec.Arnautu Gheorghe, Dr Carp Dalia Sorina – medic șef laborator Dr Resul Ghiulendan, medic anatomie patologică, Soitarau Marilena asistent șef secția adulți, Ionescu Mirela asistent șef secția adulți, Dr Mitan Iuliana Romelia - medic ATI Ing Ursachi Cristian - Inginer Compartiment Achiziții Contractare, As Punga Mariana asistent secția HIV, Dr Dumitrescu Petronela Anca – medic laborator, Lascu Florentina – asistent șef secția copii, Tică Alexandra – Economist Compartiment Achizitii Contractare, Ec Samara Stela – Economist, Compartiment Achiziții Contractare, Ioana Chițac – expert achiziții publice Alexandru Vasile Moise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii