Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța www.24edu.ro, platformă online gratuită pentru elevi, părinți și profesori

ro

25 Mar, 2020 09:11 2561 Marime text
Primăria Municipiului Constanța împreună cu Orange România pun la dispoziția elevilor, părinților și profesorilor o platformă gratuită de lecții online care vine în sprijinul actului educațional în această perioadă în care unitățile de învățământ sunt închise.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța:

“Punem la dispoziție, prin bunăvoința operatorului Orange România, o platformă gratuită, care se numește www.24edu.ro, o platformă unde toți profesorii, elevii si părinții vor avea acces, astfel încât să mutăm în mediul online acest proces educațional. Cadrele didactice, elevii și părinții vor avea conturi cu care vor accesa atât platforma, cât și aplicațiile gratuite (IOS și ANDROID): 24eduprofesor și 24eduparinte.

Profesorii vor putea să își încarce singuri lecțiile, atât în format text, cât și video. Platforma are și o bibliotecă virtuală de peste 2000 de volume”.

În cadrul platformei, folosită deja de aproape 350 de școli din România, este disponibil sistemul de învățare online prin care profesorii pot susține lecțiile în mediul virtual. Pentru instruirea în utilizare a cadrelor didactice, elevilor și părinților, au fost pregătite video-uri suport pentru utilizarea sistemului.

Toate unitățile de învățământ din municipiul Constanța se pot înscrie pe platforma www.24edu.ro, printr-o solicitare trimisa pe adresa de e-mail implementare@24.ro.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii