Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:56 29 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna a aplicat măsurile transmise de MAI Primarul Mariana Gâju – „Vă rog să le respectaţi, pentru a preveni răspândirea virsului pe teritoriul comunei“ (video)

ro

18 Mar, 2020 18:08 931 Marime text


În contextul instituirii stării de urgenţă, Ministerul Afacerilor Interne a transmis în teritoriu o serie de măsuri ce au fost aplicate cu celeritate şi de către Administraţia Publică Locală Cumpăna.

„Se supendă actvitatea de servire şi consum a alimentelor şi a băuturilor în restaurante, hoteluri şi cafenele, în interiorul şi exteriorul acestora. Se permite organizarea de către unităţile  economice a comercializării produselor alimentare şi băuturilor care nu permit consumarea acestora în spaţiile destinate comercializării acestora. De asemenea, se suspendă activităţile culturale, artistice, religioase, sportive, jocuri de noroc. Administraţa Publică Locală Cumpăna, prin Poliţia Locală, va înmâna agenţilor economici aceste măsuri şi vă rog să le respectaţi cu stricteţe, pentru a preveni răspândirea virusului pe teritorul comunei  Situaţia este îngrijorătoare. Avem, în comună, 94 persoane izolate, care provin din 37 familii, care locuiesc pe 30 de străzi din Cumpăna. Pentru persoanele izolate la domiciliu, deşeurile vor fi ridicate de o societate secializată, cu care primăria a închieat un contract. De asemenea, precizez că Primăria Cumpăna nu a modificat programul de transpor al călătorilor. Dar vă rog să respectaţi regulile lăsând un scaun în spatele şoferului şi să purtaţi mănuşi. Să ne unim eforurile şi să dăm dovadă de unitate. Cu credinţă să trecem peste această tragedie“, a declarat primarul ec. Mariana Gâju.

 S-a sistat vânzarea şi cumpărarea terenurilor extravilane
  
În contextul pandemiei cu noul coronavirus (COVID-19), declarată de către Organizaţia Mondială a Sănptpţii, având în vedere starea de urgenţă pe teritoriul Romaniei instituită în baza Decretului nr. 195/2020, în baza adresei nr. 3539 din data de 13.03.2020, înaintată de către Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Constanţa, prin care se recomandă, în perioada 13.03.2020 — 31.03.2020, sistarea transmiterii dosarelor aferente Legii nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzăii şi cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Cumpăna aduce la cunoştinţă faptul că, în perioada 13.03.2020 — 31.03.2020, se sistează primirea ofertelor de vânzare a terenurilor extravilane aflate pe teritoriul administrativ al Comunei Cumpăna, precum şi a tuturor celorlalte înscrisuri anexate acesta.


 

  
 
Lucrări de dezinfecție exterioară cu echipament ULV ( Ultra Low Volume avand diametrul intre 5 - 50 microni, picăturile de soluție dezinfectantă) - a spațiilor comerciale, magazinelor, farmaciilor și stațiilor de călători
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii