Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:10 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța continuă distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din municipiu

ro

13 Apr, 2020 14:34 849 Marime text
Primăria Constanța continuă distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din oraș.

Încă de la primele ore ale dimineții, echipele mixte din cadrul Primăriei Constanța s-au întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și le-au înmânat, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 litri de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș ( 60 cm*40 cm), transmite Primăria.„Vă recomandăm să le amplasați în interiorul scărilor și să diluați substanța conform instrucțiunilor. De asemenea, responsabilii de bloc trebuie sa aibă grijă ca aceste covorașe să fie îmbibate în permanență cu substanța dezinfectantă”, mai transmite Municipalitatea.

Până la sfârșitul săptămânii, toate cele peste 4600 de scări din municipiul Constanța vor fi dotate cu covorașe și substanță dezinfectantă.

„ Vă rugăm să le folosiți cu încredere! De asemenea, în perioada următoare, din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, toate scările de bloc vor fi dotate cu dispensere cu dezinfectanți.

Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19!”, îndeamnă Primăria Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii