Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a început distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc (galerie foto)

ro

27 Apr, 2020 17:03 1933 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a început astăzi distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, peste  4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile  și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în aceste zile la reprezentanții asociațiilor de locatari pentru a  fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș.

Echipe din cadrul Primăriei Constanța au început deja distribuirea și s-au întâlnit cu administratorii de blocuri sau președinții asociațiilor de locatari pentru a le înmâna, pentru fiecare scară de bloc, câte un dispenser și un litru de gel dezinfectant.   
 
Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, acum două săptămâni, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm\40 cm). 

Vă rugăm să le folosiți cu încredere și să nu le deteriorați!

Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19!, a transmis Primăria Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii