Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Nicolae Ciucă a trimis Corpul de Control să verifice achiziția testelor de salivă

ro

13 Dec, 2021 20:58 999 Marime text
Premierul Nicolae Ciucă a dispus Corpului de Control al Guvernului să verifice achiziția testelor de salivă la Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.




După prima săptămână de testare în școli, au fost raportate în total 176 de teste pozitive.




Dintre acestea, 45 au fost confirmate prin teste RT-PCR, 85 infirmate, iar pentru 46 nu există încă rezultate, a anunțat Ministerul Educației.





Luni, 6 decembrie, au fost raportate 91 de teste de salivă pozitive. Dintre acestea, 22 au fost confirmate cu testul RT-PCR, 38 au fost infirmate, iar pentru 31 nu există încă un răspuns, scrie agepres.ro. 




La testarea de joi, 9 decembrie, au fost raportate 85 de teste de salivă pozitive. Dintre acestea, 23 au fost confirmate RT-PCR, 47 au fost infirmate, iar pentru 15 nu a venit încă un răspuns.




Informarea de presă pusă la dispoziție de Guvernul României 


Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului să demareze o acțiune de documentare privind achizițiile de teste de salivă la Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.



Sursa foto: Pexels  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii