Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:14 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa „Autoritățile nu îngrădesc dreptul la credință“

ro

25 Dec, 2020 13:44 1188 Marime text
  • Prefectul Silviu Iulian Coșa a precizat că prin dialog, înțelegere și echilibru, putem evita situații tensionate și care pot aduce un risc din punct de vedere epidemiologic, în această perioadă de sărbătoare.
Prefectul Constanței, Silviu Iulian Coșa a făcut câteva precizări despre faptul că autoritățile nu îngrădesc dreptul la credință.

Prefectul a precizat că prin dialog, înțelegere și echilibru, putem evita situații tensionate și care pot aduce un risc din punct de vedere epidemiologic, în această perioadă de sărbătoare.

Autoritățile nu îngrădesc dreptul la credință. Singura cerință venită din partea instituțiilor este ca slujbele să se desfășoare conform normelor prevăzute în hotărârea de guvern care reglementează starea de alertă și în ordinul de carantinare emis de DSU.

Suntem siguri că, prin dialog, înțelegere și echilibru, putem evita situații tensionate și care pot aduce un risc din punct de vedere epidemiologic, în această perioadă de sărbătoare.

Situația reclamată astăzi, de la Catedrală, este în atenția organelor de ordine și siguranță publică., a transmis Prefectul Constanței, Silviu Iulian Coșa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eugen Radu 25 Dec, 2020 14:09 Pe Teodosie cine il pune la punct in tara asta ?Asta nu respecta nici o lege,nici pe a lui Dumnezeu si nici a statului roman.