Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Grigoraș, fostul antrenor al FC Farul Constanța, în doliu. Fratele său a murit de coronavirus!

ro

31 Mar, 2020 16:59 13414 Marime text
Tragedie în familia cunoscutului antrenor de fotbal din Constanța Petre Grigoraș, cel care a antrenat în mai multe rânduri și FC Farul Constanța, iar în prezent pregătește formația Foresta Suceava.

 Fratele său mai mare, Gheorghe, a murit de coronavirus, la vârsta de 59 de ani!

Gheorghe Grigoraș locuia în comuna băcăuană Zemeș, de lângă Moinești, a fost dus la spitalul din Bacău, însă a pierdut lupta cu virusul Covid-19.

A fost o moarte fulgerătoare. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, cu atât mai mult cu cât fratele meu era un bărbat puternic și foarte activ. Am pierdut un om foarte drag mie, care nu merita să părăsească atât de repede această lume! Durerea e imensă, însă viața nu ne alege și nu ne așteaptă. Dumnezeu să-l odihnească, iar toți cei apropiați să aibă puterea să treacă peste această tragedie. Vreau să clarific faptul că înmormântarea a fost una normală (cu preot și cu slujbă religioasă), bineînțeles respectându-se regulile date de starea de urgență din România, a declarat pentru ZIUA de Constanța, Petre Grigoraș (55 de ani), care se află la Constanța de pe 12 martie.     


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii