Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordonanța militară 6. S-a impus carantină totală la Suceava (document)

ro

30 Mar, 2020 23:32 2946 Marime text

Suceava, unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, intră în carantină totală, a anunțat ministrul de Interne Marcel Vela, în cadrul unei conferințe de presă susținută luni seara, de la ora 23:00. 

Se instituie pe perioada stării de urgență măsura de carantinare a orașului Suceava și a încă 8 comune limitrofe, conform Ordonanței militare 6.

”În această seară luăm o decizie extrem de importantă. Am emis Ordonanța Militară nr. 6 din 30 martie 2020 privind instituirea măsurii de carantinare asupra municipiului Suceava, a unor comune din zona limitrofă și instituirea unei zone de protecție asupra unei zone administrativ teritoriale”, a spus Marcel Vela. Raed Arafat a punctat că din cele 2.109 cazuri de infecții cu COVID-19, 593 se află în municipiul Suceava.

”Consiliul județean plus primarii din zona de carantinare vor lua măsuri de a funcționa serviciile de protecție și asistență profesională, servicii de utilități publice, aprovizionare alimente persoane neajutorate”, a mai spus Vela.

În secțiunea „Documente”, puteți vizualiza textul complet al Ordonanței Militare nr. 6
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii