Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Un judecător de la Curtea de Apel Constanța are coronavirus

ro

23 Jul, 2020 12:24 1977 Marime text
 
  • Se derulează o anchetă epidemiologică de către organele de specialitate, în cadrul căreia instituţia noastră colaborează activ.

Curtea de Apel Constanţa informează printr-un comunicat de presă că a fost anunţată de către un magistrat al acestei instanţe, aflat în concediu de odihnă din data de 10.07.2020, că anterior reluării activităţii a fost testat pozitiv cu virusul SARS- COV 2.
 
Conducerea instanţei doreşte să transmită pe această cale multă sănătate colegului nostru şi familiei acestuia şi îşi manifestă disponibilitatea de a oferi sprijinul necesar în măsura în care este solicitat, situaţia medicală a acestora constituind o preocupare permanentă atât a conducerii, cât şi a întregului colectiv profesional din care magistratul face parte.
 
Totodată se aduce la cunoştinţa celor interesaţi că, în prezent, se derulează o anchetă epidemiologică de către organele de specialitate, în cadrul căreia instituţia noastră colaborează activ, stabilind lista persoanelor care au avut contact nemijlocit cu persoana infectată, anterior datei de 10.07.2020, şi aducând la îndeplinire toate recomandările DSP Constanţa.
 
În acest sens, a fost programată, contra cost, în ziua de 23.07.2020, o dezinfecţie a sediului instanţei, cu prioritate a spaţiilor în care magistratul în cauză a avut acces.
 
De asemenea se impune a fi subliniat că persoanele care au avut contact direct cu magistratul infectat se află, în majoritate, în concediu de odihnă, acestora fiindu-le recomandat să manifeste o atenţie sporită pentru autoevaluarea stării de sănătate.
 
La nivelul instanţei sunt aplicabile în continuare măsurile dispuse prin planul de prevenire şi protecţie împotriva contaminării cu virusul SARS- COV 2, aprobat prin Decizia nr.129/25 iunie 2020 publicată pe site-ul instanţei, https://curteapelconstanta.eu/, la secţiunea ,,Decizii – Preşedinte”.

Activitatea instanţei la momentul prezent nu este afectată, iar în măsura în care apar informaţii noi de interes public, acestea vor fi aduse la cunoştinţă publică de îndată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii