Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:38 01 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Un angajat ABADL Constanța, confirmat cu Covid. Precizările directorului Bogdan Bola

ro

04 Aug, 2020 21:35 1422 Marime text


A fost confirmat un caz de Covid-19 la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de către directorul instituției Bogdan Bola, care a precizat, totodată, că toți cei șase angajați care au avut contact direct cu persoana vizată sunt acasă, urmând să li se efectueze testele de Coronavirus.

Contactat telefonic, directorul Bogdan Bola a făcut următoarele precizări pentru ZIUA de Constanța:

„Așa este, din nefericire, avem un caz confirmat de coronavirus în instituție. Activitatea noastră nu se suspendă. Cele șase persoane care au avut contact cu colega noastră confirmată cu noul virus desfășoară munca de acasă, telemuncă, până pe data de 13 august. La acest moment, nimeni nu are niciun simptom, iar în fiecare zi a fost verificată temperatura tuturor, astfel cum prevede legislația în vigoare“.

„Persoana care a fost confirmată cu noul coronavirus este într-o stare bună, nu a mai fost la muncă de miercurea trecută, când șeful său direct a trimis-o acasă, pentru că nu se simțea bine“.În continuare, șeful ADBADL Constanța a precizat că s-a luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică din Constanța:
 

„Am anunțat DSP-ul, am efectuat o dezinfectare în tot sediul instituției și, între timp, li se vor face și testele persoanelor ce au avut contact cu persoana în cauză“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii