Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Comuna Agigea, județul Constanța intră în carantină de mâine seară pentru două săptămâni (document)

ro

21 Oct, 2021 17:37 5618 Marime text
Astăzi, în cadrul CJSU, a fost votată hotărârea nr. 151.

Aceasta prevede propunerea instituirii măsurii de carantină zonală, începând cu data de 22.10.2021, ora 20.00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru U.A.T. Agigea. 

În urmă cu exact un an, pe 22 octombrie 2020 intra în carantină localitatea Fântânele, prima localitate din  județul Constanța pentru care se impunea o astfel de măsură. 

Potrivit documentului, este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice, de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

Controlul măsurilor privind limitarea deplasării persoanelor în/din zona menționată la art. 1, alin. 2 și asigurarea ordinii publice se vor realiza de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța sau Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, după caz.

Circulația și staționarea persoanelor în spațiile publice din zona carantinată sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe propria răspundere (se poate redacta și de mână), legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator. 

În Secțiunea Documente puteți afla toate măsurile ce vor fi aplicate după instutuirea carantinei. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii