Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Constanța, anunțată telefonic că este confirmată cu infecție COVID 19. Ce s-a întâmplat mai departe. S-a deschis dosar penal

ro

22 Apr, 2020 15:13 4396 Marime text
Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:
Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Constanța efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art.352 al.1 Cod penal, în cauza înregistrată la 09.04.2020 ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție.
 
Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care o persoană de sex feminin căreia i-a fost comunicat telefonic faptul că este confirmată cu infecție COVID19 a părăsit locația de izolare fără înștiințarea autorităților competente, în scopul de a se deplasa către un centru specializat pentru a fi internată.
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii