Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O angajată a Universității Ovidius, testată pozitiv. Se intensifică măsurile pentru prevenirea infecției cu noul Coronavirus

ro

29 Jun, 2020 19:12 2197 Marime text

•    Aceasta revenise recent din concediu

Reprezentanții Universității Ovidius, din Constanța, au anunțat în această seară că se vor intensifica măsurile privind prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus la nivelul instituției. Această decizie a fost luată după ce una dintre angajatele Direcției Resurse Umane și Salarizare a universității a fost testată pozitiv. Potrivit sursei citate, aceasta se întorsese recent din concediu.

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Universitatea Ovidius Constanța:

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, având în vedere faptul că una dintre angajatele din cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare (DRUS), revenită recent din concediu, a fost testată pozitiv.
În acest context, a fost declanșată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor și supravegherea acestora.  Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS. Totodată, astăzi, s-au dezinfectat toate spațiile administrative. De asemenea, se mențin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii:restricționarea activităților cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă,purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor. Facem un apel cătretoți angajații și  studenții, dar și către partenerii instituționali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online.Vă reamintim adresa de e-mail a Rectoratului UOC, rectorat2@univ-ovidius.ro, și a Registraturii UOC, registraturauoc@univ-ovidius.ro.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii