Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! O angajată a Primăriei Constanța, confirmată pozitiv cu coronavirus

ro

18 Jun, 2020 18:07 4657 Marime text
  • Toți angajații instituției completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgență, liste cu toate persoanele cu care au intrat în contact la o distanță mai mică de 1,5 m și pe o durată de timp mai mare de 20 de minute. 

Compartimentul Comunicare și Mass Media din cadrul Primăriei Constanța a anunțat în această seară, prin intermediul unui comunicat de presă, că un angajat al Primăriei Constanța din cadrul Direcției Autorizare și Sprijin Operatori Economici a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Direcția de Sănătate Publică va efectua ancheta epidemiologică, iar până la finalizarea acesteia toți colegii de birou vor intra în izolare la domiciliu.

„Din dispoziția primarului Decebal Făgădău, toți angajații instituției completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgență, liste cu toate persoanele cu care au intrat în contact la o distanță mai mică de 1,5 m și pe o durată de timp mai mare de 20 de minute. Colega noastră s-a autoizolat la domiciliu încă de la primele semne de boală, nu a desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu a intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției. Amintim faptul că, în scopul creșterii capacității instituționale în prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru limitarea contactului direct  între angajații  Primăriei municipiului Constanța și cetățenii care apelează la serviciile noastre, primarul municipiului Constanța a dispus, încă din luna aprilie,
restricționarea accesului publicului în sediile în care își desfășoară activitatea serviciile din cadrul Primăriei municipiului Constanța și acțiuni periodice de dezinfecție a spațiilor în care își desfășoară activitatea personalul instituției“, se mai arată în informarea oficială a Primăriei Constanța..

Accesul în sediile Primăriei municipiului Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii