Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:13 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Cseke Attila și șeful DSU, Raed Arafat s-au imunizat cu a treia doză de vaccin

ro

28 Sep, 2021 12:25 775 Marime text
  • Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății s-a imunizat astăzi și cu a treia doză de vaccin anti-COVID.
Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății s-a aflat în această dimineață la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila”, acolo unde a primit cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID. 
 

„Începând de astăzi, toţi cei care sunt imunizați cu schemă completă pot solicita vaccinarea cu cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID19, dacă au trecut cel puţin 6 luni de la ultima doză”, spune Cseke Attila. 


Acesta a adăugat că, dimineață, aproximativ 12.000 de persoane s-au programat pe platforma dedicată imunizării anti-COVID-19 pentru cea de-a treia doză.

„Sunt peste 1.100.000 de cetăţeni români care se încadrează în această categorie şi care se pot vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin și recomand tuturor să se vaccineze.

În această dimineață, în platforma în care se pot programa pentru cea de-a treia doză sunt înscrise cca. 12.000 de persoane.

Îndemnul nostru este şi pentru cei care până astăzi încă nu s-au vaccinat, de a se vaccina”, a declarat Attila Cseke, ministrul interimar al Sănătății”, a precizat ministrul intermiar al Sănătății.

De asemenea, și secretarul de stat, șeful DSU, dr. Raed Arafat s-a aflat în această dimineață la Spitalul de Urgență „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din București, acolo unde a primit cea de-a treia doză de vaccin împotriva COVID-19.

Totodată, parte din personalul din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență pentru care au trecut cele peste 180 zile de la schema completă efectuată s-a vaccinat cu a cea de treia doză de vaccin împotriva COVID-19.

„Vaccinarea reprezintă un act de responsabilitate! 

Vaccinarea este unica soluție de a ne recăpăta viețile normale de dinainte, fără a exista teama de îmbolnăvire!

Nu vă jucați cu sănătatea! 

 Prin vaccinare împotriva COVID-19: 
- se reduce riscul de infectare;


- se reduce riscul de transmitere a virusului;
- se reduce considerabil riscul de spitalizare;
- se reduce considerabil riscul de deces”, menționează reprezentanții RO Vaccinare. 

Sursă foto: Facebook.com / Cseke Attila 

Ti-a placut articolul?

Comentarii