Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:26 01 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public! Vasile Simion, primarul comunei Ghindărești – „Vârstnicii știu că pot apela la noi pentru orice au nevoie“

ro

27 Mar, 2020 11:57 3047 Marime text
Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic.
Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
Vasile Simion, primarul comunei Ghindărești, a declarat pentru ZIUA de Constanța că toate persoanele aflate în autoizolare la nivelul comunei sunt verificate zilnic de reprezentanții Poliției și ai autorităților locale. De asemenea, acesta a precizat că nu au existat probleme și că oamenii respectă măsurile în vigoare.
„Am fost la cetățenii în vârstă de pe raza comunei, le-am pus la dispoziție numerele de telefon la care ne pot apela, iar ei știu că pot să apeleze la noi pentru orice au nevoie“, a declarat primarul Vasile Simion.
Acesta le-a transmis oamenilor să respecte interdicțiile și măsurile în vigoare și să nu se expună riscurilor.

Citește și:
Coronavirus în România:
Un nou deces cauzat de infectarea cu COVID-19!

Ti-a placut articolul?

Comentarii