Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public! Eugen Berbec, primarul din Vulturu, declarații în contextul epidemiei de coronavirus

ro

28 Mar, 2020 13:18 1441 Marime text

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
 
 Eugen Berbec, edilul localității Vulturu, spune că ieri erau înregistrate patru persoane în autoizolare. De asemenea, primarul comunei mai declară că nu a înregistrat evenimente neplăcute în ceea ce privește respectarea ordonanței miliare de căre cetățenii din localitate.
 
De precizat că în contextul epidemiei de infecție cu COVID 19 și a măsurilor preventive adoptate la nivel național, până la data de 31 martie, cu posibilitatea prelungirii, s-a suspendat activitatea de lucru cu publicul la nivelul Primăriei Vulturu în sediul instituției, cu excepția Serviciului de Stare Civilă, care desfășoară cu publicul doar activități de primire acte și eliberare cetificate de deces și înregistrare nou născuți.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii