Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cumpăna pentru limitarea efectelor virusului COVID-19

ro

17 Mar, 2020 00:00 1932 Marime text

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cumpăna s-a întrunit în data de 12.03.2020, pentru a analiza situația privind epidemia cu virusul COVID-19 și măsurile luate pentru limitarea efectelor epidemiei.
 
Începând cu data de 13.03.2020 se instituie mai multe măsuri la nivelul UAT Cumpăna în contextul riscului de răspândire a infecției cu coronavirusul SARS-COVID-19. Biroul de relații cu publicul din cadrul Primăriei Cumpăna va fi amenajat și dotal corespunzător în vederea asigurării permanenței la nivelul localității Cumpăna. Toate instituțiile publice de pe teritoriul comunei Cumpăna, precum și unitățile aflate în subordinea Consiliului Local Cumpăna vor desemna persoane care să asigure permanența.
 
Programul de lucru cu publicul se restricționează și se iau următoarele măsuri: ghișeul unic de la nivelul SPCLEP Cumpăna (evidența persoanelor de stare civilă) va funcționa în continuare cu program normal, accesul persoanelor fiind fragmentat (maximum o persoană). Registratura Primăriei comunei Cumpăna va funcționa cu program normal, accesul  persoanelor fiind fragmentat (maximum o persoană), toate solicitările, cererile, sesizările sau alte documente fiind primite, prelucrate, eliberate prin intermediul acestui ghișeu, accesul persoanelor fiind restricționat la nivelul celorlalte departamente.
 
Serviciul Taxe și Impozită Locale va funcționa cu program normal, accesul persoanelor fiind fragmentat (minimum o persoană), pentru achitarea taxelor impozitelor locale și a amenzilor.
 
Totodată, la nivelul Primăriei comunei Cumpăna vor exista în permanență modalități de preluare a tuturor cererilor, adreselor, sesizărilor, urgențelor, reclamațiilor, astfel: număr telefon secretariat - 0241730788; fax: 0241739003; număr telefon dispecerat Poliția Locală Cumpăna - 0728129716. Email: primaria_cumpana©yahoo.com. Continuarea informării populației referitoare Ia circulația și deplasarea pe raza comunei Cumpăna doar în cazuri de necesitate, evitarea locurilor aglomerate la magazine, restaurante, baruri, precum și plimbările cu animale de companie.
 
Citește și:
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a suspendat cursurile de pregătire și antrenament ale secțiilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii