Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maratonul Vaccinării, organizat în Piața Civică din municipiul Tulcea. În ce localități din județ va mai ajunge Caravana Vaccinării

ro

19 Jan, 2022 15:32 980 Marime text
Municipiul Tulcea va găzdui vineri, 21 ianuarie, Caravana Vaccinării #oamenicamine, o campanie dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România.

Potrivit reprezentanților Primăriei Tulcea, locuitorii municipiului Tulcea au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID-19.

Totodată, în acest weekend, în Piața Civică se va desfășura Maratonul Vaccinării, acțiune organizată de Primăria Municipiului Tulcea în colaborare cu DSP Tulcea.

„Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării #oamenicamine, vineri, 21 ianuarie, în Piața Civică. Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.
Caravana vaccinării #oamenicamine va continua în județ, la Babadag și Topolog, în zilele de 22 și 23 ianuarie“ - au precizat reprezentanții Primăriei Tulcea.

Campania #oamenicamine a luat startul anul trecut de la București, în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”.
Prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată și susținută de mediul privat din România, #oamenicamine, a făcut cunoscută vocile medicilor în spațiile publice din Dolj, Olt și Argeș. 

Sursa foto: Primăria Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii