Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Declarații de presă, la sediul MAI. Se închid restaurantele, barurile și cafenelele

ro

17 Mar, 2020 21:06 2775 Marime text
În aceste momente, la sediul Ministerului Afacerilor Interne are loc o declarație de presă. Declarația este susținută de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela și de secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat.

Declarația este transmisă pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:
 
UPDATE 12: Arafat declară că au fost instalate 162 de corturi pentru triajul medical.

UPDATE 11: „De mâine, rezidenții la urgență, anestezie, vor întrerupe stagiile de practică și se vor prezenta la centrele de îndrumare pentru includerea în turele a căror specialitate o urmează”, mai zice Arafat.

UPDATE 10: „Populația să asculte recomandările, să evite prezentarea la urgențe pentru simptome de viroze, tuse, și să ia legătura cu medicii de familie sau prin 112, pentru a stabili modalitatea în care vor fi consultați”, precizează Arafat.

UPDATE 9: Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală realizate în spații închise.

UPDATE 8: „Am emis un ordin prin care am stabilit că pe durata stării de urgență poliția va conduce operațional prin inspectoratele județene poliția locală”, precizează ministrul.

UPDATE 7: Se interzice organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.

UPDATE 6: Românii din Diaspora sunt sfătuiți să nu revină în țară și sunt avertizați că dacă vor face declarații mincinoase vor suporta consecințele.

UPDATE 5: Marcel Vela: „Nu se închid orașe!”

UPDATE 4 : Rezidenții la medicină vor fi înrolați în spitale și la Unitățile de Primiri Urgențe.

UPDATE 3: Se opresc toate zborurile dinspre și înspre Spania. „Am prelungit măsura suspendării zborurilor spre și din Italia pentru 14 zile din 23 martie”, precizează Vela.

UPDATE 2: MAI a decis totodată suspendarea activităţii de servire şi consum de produse alimentare şi produse alcoolice şi nealcoolice în restaurante, cafenele şi hoteluri.

UPDATE 1: Toate activitățile religioase săvârșite în biserici sunt interzise. Eventualele slujbe făcute în afara bisericilor pot fi autorizate, dar cu o prezentă de maximum 100 de persoane.

Citește și: Coronavirus în România: 33 de cazuri noi, confirmate azi! Un caz la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii