Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:41 21 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis participă la o videoconferință cu membrii Consiliului European pe tema COVID-19

ro

21 Jan, 2021 09:00 595 Marime text
  • Klaus Iohannis participă, joi, la videoconferinţa cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19.
Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la videoconferinţa cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Această videoconferinţă va avea loc la ora 19.00.

În această săptămână, Klaus Iohannis a vizitat cel mai mare centru de vaccinare, care este amenajat la Romexpo.

„Am vizitat cel mai mare centru de vaccinare care este amenajat la Romexpo, o realizare notabilă. Îi felicit pe cei care s-au implicat pentru a realiza acest centru. Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut, o schimbare de atitudine. În săptămânile și lunile următoare, cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia de acest serviciu de vaccinare. Aici, la acest centru, ar putea fi vaccinate până la 3-4.000 de persoane pe zi”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a spus că speră ca din vară „să ne întoarcem la o viață normală”. 

„Foarte multe centre în toată țara vor începe să funcționeze, vor crește gradual capacitatea și noi avem cu toții speranța ca până în vară să avem suficient de multe persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. Atrag însă atenția că vaccinarea singură nu rezolvă pandemia. Până voma vea suficient de mulți oameni vaccinați este nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurile impuse. Revenirea la o viața normală este posibilă dacă respectăm restricțiile, pe de altă parte când suficient de multă lume, 60-70% din populație, se va vaccina. Poate dacă facem lucrurile așa cum trebuie, în această vară să ne întoarcem la o viața normală”, a mai spus Klaus Iohannis , marți, 19 ianaurie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii