Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:19 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, în vizită la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției

ro

08 Apr, 2020 09:16 824 Marime text
Președintele Klaus Iohannis va efectua o vizită, de la ora 12.30, la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), informează administrația prezidențială.

La eveniment va participa si premeirul Ludovic Orban.

Amintim că, Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut marți, 7 aprilie a.c., o alocuțiune cu prilejul ceremoniei de semnare a Acordului de Colaborare Bienală între Organizația Mondială a Sănătății - Biroul Regional pentru Europa și Ministerul Sănătății din România.

„Omenirea se confruntă astăzi cu o situație fără precedent, în fața căreia suntem cu toții vulnerabili și care ne-a forțat să ne adaptăm rapid întreaga activitate. Marcăm, așadar, Ziua Mondială a Sănătății din acest an prin semnarea, într-un format inedit, virtual, a unui nou Acord de Colaborare Bienală.

Continuăm astfel cooperarea noastră și reafirmăm parteneriatul solid pe care îl avem.

Această criză sanitară și umanitară prin care trecem ne-a dovedit tuturor, nu doar nouă, românilor, că avem nevoie de o capacitate consolidată de prevenire și intervenție în situații de urgență, de planuri și protocoale de reacție. Vă invit pe toți cei responsabili ca, după ce vom depăși această criză, să valorificăm conținutul acordului semnat și să regândim sistemul de sănătate românesc și din perspectiva acestei nevoi, a precizat președintele.

Sursa foto: presidency.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii