Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:15 06 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Acțiuni ale polițiștilor, pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19

ro

14 Jan, 2021 11:08 576 Marime text
  • Polițiștii tulceani acționează în județ pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 13 ianuarie a.c., peste 130 de forte de ordine au acționat pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.
 
Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
 

La activităţi au participat 137 de forţe de ordine, fiind verificate 75 de societăți comerciale, 106 de obiective sau locații de interes precum şi 27 de mijloace de transport în comun.

 
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 5.000 de de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
 
Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.
 
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19.
 
TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii