Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Incendiu la Cuza Vodă! Un copil de patru ani cu arsuri, transportat de urgență la spital

ro

07 May, 2020 13:17 1847 Marime text
Un incendiu a izbucnit joi la o locuință din localitatea Cuza Vodă. Un copil de patru ani cu arsuri a fost transportat de urgență la spital.

„Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu în Cuza Vodă. Forțe alocate: două autospeciale, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Din primele informații, ar fi vorba de o victimă - un copil de aproximativ 4 ani, constient - preluat de SAJ pentru a fi transport la Spitalul Medgidia”, transmite ISU.

Pompierii lucrează pentru lichidare.

Din primele informații, copilul prezintă arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului și este intoxicat cu fum.

„Fiind vorba despre o zonă carantinată, forțele de ordine aflate în zona au asigurat mă„suri de ordine publica și au facilitat accesul pompierilor în locație”, transmit reprezentanții ISU Constanța.

Oficial IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 12.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Sălciilor din localitate ar fi avut loc o explozie la o butelie, iar o persoană ar fi rănită.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un minor, de 4 ani, ar fi dormit pe canapea în momentul în care mobilierul a luat foc. Acesta a fost transportat la spital, prezentând arsuri pe corp.

Cauza incendiului va fi stabilită de pompieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii