Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Acțiuni de informare în contextul pandemiei de COVID-19

ro

15 Mar, 2021 16:59 1036 Marime text

  • Acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la noile restricții de circulație în vederea prevenirii și combaterii infectării cu COVID-19.

În noaptea de 14/15 martie a.c., polițiștii tulceni, împreună cu jandarmii, au desfașurat acțiuni de informare a cetățenilor, cu privire la noile restricții de circulație, în vederea prevenirii și combaterii infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Astfel, cetățenilor li s-a adus la cunoștință faptul că circulația în afara locuinței în intervalul orar 22:00-05:00, este restricționată, exceptând cauzele justificate, unde cetățenii trebuie să respecte obligativitatea prezentării legitimației sau adeverinței de serviciu, ori a declarației pe propria răspundere, completată în prealabil.

Reamintim tuturor, că acțiunile desfășurate de către polițiști și alte structuri ale M.A.I., au scopul de a veghea la respectarea legii, și nu de a sancționa, însă abaterile de la prevederile legale în vigoare, nu vor fi tolerate.

Facem apel către cetățeni, să respecte măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum purtarea măștii de protecție, dar și păstrarea distanțării fizice, pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru protecția celor din jur, tranmite IPJ Tulcea.


Sursă foto: IPJ Tulcea



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii