Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență la Eforie Nord Femeie suspectă de coronavirus, transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța (galerie foto+video)

ro

18 Aug, 2020 15:04 3170 Marime text
  • Intervenție de urgență în Eforie Nord, județul Constanța 

O femeie de 28 de ani a  fost transportată la cort, unde a fost evaluată medical.A fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, deorece  prezenta simptome de coronavirus.

Paramedicii SMURD care încadrează șenilata de la Punctul de prim ajutor din Eforie Nord, au fost solicitați de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat la fața locului cu șenilata, și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani, pe care au transportat-o la cort, acolo unde a fost evaluată medical. Întrucât prezenta simptome specifice infectării cu coronavirus, a fost necesară intervenția unui echipaj de prim ajutor care a venit și a transportat pacienta la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Facem mențiunea că salvatorii constănțeni au fost echipați corespunzătoar pe toată perioada misiunii , a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii