Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din municipiul Constanța (galerie foto)

ro

11 Apr, 2020 13:06 3842 Marime text
De astăzi începe distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din municipiul Constanța.
 
Echipe mixte din cadrul Primăriei Constanța se vor întâlni cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și le vor înmâna, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș ( 60 cm*40 cm).
 
Vă recomandăm să le amplasați în interiorul scărilor și să diluați/folosiți substanța conform instrucțiunilor. De asemenea, responsabilii de bloc trebuie sa aibă grijă ca aceste covorașe să fie îmbibate în permanență cu substanța dezinfectantă
 
 Astăzi echipele municipalității acționează în următoarele zone: CET, MEDEEA, INDUSTRALĂ, HALTA TRAIAN, COMPOZITORI, INEL II,  ICIL, COICIU.

În scurt timp, toate cele peste 4500 de scări din municipiul Constanța vor fi dotate cu covorașe și substanță dezinfectantă. 
 
Vă rugăm să le folosiți cu încredere!
 
De asemenea, în perioada următoare, din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, toate scările de bloc vor fi dotate cu dispensere cu dezinfectanți.
 

Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările.STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19, a transmis Primăria Municipiului Constanța.
 

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii