Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:15 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud continuă pregătirea individuală „Dacă noi putem să stăm acasă, de ce nu ați putea și voi?“ (galerie foto)

ro

23 Mar, 2020 00:00 656 Marime text

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța continuă programele de pregătire individuală la domiciliu, în urma crizei coronavirusului, care a sistat activitățile sportive pe teritoriul României.

„Băieții noștri se pregătesc individual în aceste zile și au un mesaj pentru fani: «Protejați-vă cât mai mult! Dacă noi putem să stăm acasă, de ce nu ați putea și voi?». De la veteranul George Buricea, la cei mai tineri componenți ai echipei, toți jucătorii au ales să rămână cât mai mult alături de familii, acasă, pentru a respecta recomandările autorităților, care încearcă să prevină răspândirea Coronavirusului“, se arată pe site-ul oficial al clubului constănțean.
„Este o situație foarte grea, cu care nu ne-am mai întâlnit niciodată. Ne antrenăm cum putem. Este o situație de incertitudine, nu știm cât va dura această perioadă. Ne este dor de antrenamentele împreună, cu toată echipa, de meciuri, de fani… Dar acum stăm în casă, încercăm să facem exact ce ne spun autoritățile, să ne izolăm. Ar trebui ca toți oamenii să fie înțelegători, să facă ce li se spune, ca să trecem cât mai repede de această perioadă dificilă“, este citat George Buricea.
„Sfatul meu pentru fanii noștri este să stea, pe cât mai mult posibil, în casă și să urmeze la fel ca noi toți, echipa HCD, regulile de igienă și de izolare socială“, a spus și portarul Ionuț Iancu. „Luați în considerare sfaturile date de autorități, respectați regulile de protecție și, desigur, folosiți înțelept timpul «liber“ pe care îl aveți în carantină“, a punctat extrema dreapta Ionut Nistor. „Râmâneți optimiști și, cu toate că, în această perioadă, activitățile sunt limitate, nu irosiți acest timp liber!“, a zis un alt portar, Daniel Vasile. Pivotul Daniel Susanu a punctat: „Fiți foarte precauți, aveți grijă de voi, evitați ieșitul din casă (dacă nu este strict necesar) și ascultați sfaturile autorităților!“.
Componenți ai lotului, atât români, câr și străini, au trimis imagini și filmulețe cu antrenamentele lor zilnice și (de  la Constanța, București, Belgrad sau Cairo) și fac recomandări de petrecere a timpului liber la domiciliu. „Un exemplu că se poate să limităm ieșirile în oraș. Dacă ei, persoane active, pot, atunci putem cu toții!“, se mai arată pe site-ul oficial al HCDS.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanța Dani Vasile nu-și neglijează condiția fizică, dar duce dorul antrenamentelor alături de echipă

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii