Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu „Începând din acest weekend, ne putem vaccina fără niciun fel de programare. Ne putem vaccina doar cu buletinul”

ro

05 May, 2021 15:59 1273 Marime text
  • Prim-ministrul Florin Cîțu, a făcut declarații astăzi, 5 mai, la finalul ședinței de Guvern, la Palatul Victoria. 
Cei care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 pot merge la vaccinare, începând din acest weekend, doar cu buletinul.

„Începând din acest weekend, ne putem vaccina fără niciun fel de programare. Ne putem vaccina doar cu buletinul în centrele în care avem Pfizer și Moderna. Deci, există vaccin, există centre de vaccinare care sunt deschise non-stop. Se deschide și un maraton de vaccinare în acest weekend. Nu există nicio scuză să nu ne mai vaccinăm și să revenim la normalitate cât mai rapid”, a spus Florin Cîțu.


Întrebat dacă România va oferi stimulente celor care se vaccinează, așa cum se întâmplă în alte state din lume, prim-ministrul Florin Cîțu a declarat:

„Noi am oferit, în România, companiilor centre de vaccinare în companie. Se poate face acest lucru. În același timp, va fi o propunere pe masa Comitetului Interministerial ca în birouri, în companii, dacă toate persoanele se vaccinează, să nu se mai poarte mască. Există aceste motivații și în România. Vom vedea de motivații financiare dacă este nevoie mai târziu, dar eu cred că suntem responsabili și vrem să revenim la normalitate”.


În cazul în care nu se vor atinge cele 5 miliioane pe persoane imunizate, restricțiile nu vor fi ridicate.

„Vom merge mai departe așa cum este situația acum”, spune premierul.


Prim-ministrul a mai spus că operatorii economici au fost de acord să facă evenimente private doar cu persoane vaccinate.

Sursă foto: Facebook.com / Florin Cîțu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii