Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul. Lupta contra coronavirusului „Suntem în aceeași echipă. Fiți responsabili! Aveți grijă de voi și de cei din jur!“ (galerie foto)

ro

23 Mar, 2020 00:00 1874 Marime text

Continuă mesajele celor de la FC Viitorul în perioada aceasta de criză din pricina coronavirusului.

Pe pagina de Facebook a clubului constănețan a fost postată și o imagine cu managerul tehnic al echipei, Gică Hagi, prezentând mesajul „Stați în casă!“. De asemenea, atacantul Gabriel Iancu, golgeterul echipei și al campionatului, a spus: „Suntem în aceeași echipă. Fiți responsabili! Aveți grijă de voi și de cei din jur. Îmi pasă, deci stau în casă. Fă-o și tu!“.      

„Aspectul pe care îl putem controla în lupta contra răspândirii pandemiei de coronavirus. Nouă ne pasă, fă-o și tu! Vom continua să ne auto-îmbunătățim, să ne adaptăm și să ne reinventăm. Sportul de performanță înseamnă excelență, luptă, putere emoțională, reziliență, respect, fair-play. Haideți să transpunem aptitudinile acestea în viața de zi cu zi, să adoptăm un comportament rațional și responsabil și să punem STOP răspândirii pandemiei coronavirusului. Nu vom lăsa această pandemie să ne doboare, însă trebuie să îmbrățișăm responsabilitatea socială, prudența și rațiunea! Suntem convinși că împreună vom deveni mai puternici și ne vom ridica învingători din această luptă care se află și în mâinile noastre, a fiecăruia dintre noi“, a fost și mesajul clubului.
În condițiile în care competițiile fotbalistice din României au fost oprite, la toate nivelurile, în urma pandemiei de coronavirus, au pauză și fotbaliștii de la FC Viitorul, ocupanta locului întâi în turneul play-out al Ligii 1. Totodată, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi a sistat antrenamentele tuturor grupelor de copii și juniori. Activitatea este suspendată pe perioadă nedeterminată.

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)

Citește și:

Gică și Ianis Hagi, dar și Simona Halep, jonglerii fotbalistice acasă. Au acceptat provocarea! (galerie foto)

FC Viitorul. Lupta contra coronavirusului Virgil Ghiță - „Suntem determinați să nu lăsăm frica și ignoranța să ne doboare!“

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii