Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este mai mare decât cea raportată ieri Coronavirus Constanța. Rata de infectare la nivel de municipiu și județ

ro

07 Nov, 2020 11:33 4177 Marime text
  • În întreg județul Constanța, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
În întreg județul Constanța, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Lupta cu coronavirusul continuă și este una grea. Rata de infectare pe municipiul Constanța este de 4.53.

 Rata pe municipiul Constanța este de 4.53,  iar pe județ, 2.99, a transmis Instituția Prefectului Județul Constanța.

Amintim că, ieri, 06 noiembrie ratade infectare pe municipiul Constanța era de 4.18, iar pe județ, 2.69, transmitea Instituția Prefectului Județul Constanța.

Consiliul Național pentru Situații de Urgențe a aprobat o serie de măsuri care vor ajunge în ședința de guvern și de luni se pare că vor fi aplicate.

Amintim că, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat aseară motivul pentru care au fost introduse restricţiile de circulaţie din timpul nopţii. „Pentru că în intervalul acesta se mişcă foarte mult tinerii. Poate că acest lucru noi nu-l observăm, dar ei se mişcă, se vizitează, sunt întâlniri în apartamente, în case, sunt tineri care merg mai ales în timpul weekendului”, a spus Arafat.

Acesta a precizat că potrivit unei analize făcute în Spania, aceasta este una dintre modalităţile prin care s-a răspândit virusul.

„Închizând barurile, cluburile, tot, tinerii se obişnuiau să cumpere băutură şi să meargă după asta în vizită de la apartament la apartament şi cu asta au răspândit, unii dintre ei, virusul în mai multe locuri”.

Citește și:  De luni noaptea completăm declarația pe proprie răspundere. Cui îi este necesară și când. Ce trebuie scris. Explicația lui Arafat (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii