Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Constanța Care este incidența cumulată a cazurilor din județ, din ultimele două săptămâni

ro

28 Aug, 2020 20:40 1540 Marime text
  • În acest moment, sunt 243 de persoane internate.

În seara aceasta, reprezentanții Instituției Prefectului - Județul Constanța au transmis că, potrivit unei analize realizate de Direcția de Sănătate Publică din Constanța, incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile, în județ, este de 0.37.

Potrivit informării din această seară transmisă de Prefectura Constanța cu privire la evoluția epidemiei de Coronavirus, de la debutul acesteia, la nivelul județului au fost confirmate 1.619 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 41 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 1.175 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

În acest moment, sunt 243 de persoane internate, dintre care 208 din județul Constanța și 35 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Conform hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, „se aprobă reluarea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii