Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:23 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegația Federației Române de Fotbal la Congresul UEFA și la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor a intrat în autoizolare la domiciliu

ro

16 Mar, 2020 15:28 676 Marime text
În legătură cu informația privind participarea conducerii Federației Române de Fotbal la Congresul UEFA de la Amsterdam și la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor, din perioada 2-3 martie a.c., unde au apărut cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19, în rândul reprezentanților Serbiei și ai Elveției, Biroul de Presă al FRF a făcut, astăzi, următoarele precizări:

Delegația FRF la Congresul UEFA și ulterior la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (președinte), Radu Vișan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecționer), Mihai Stoichiță (director tehnic) și Gabriel Berceanu (ofițer de presă al echipei naționale). Reprezentanții FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariția simptomelor, conform autorităților sanitare.

Cei șase reprezentanți ai FRF la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veștilor despre participanții depistați cu coronavirus.

Totodată, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajații începând cu data de 11 martie.  Urmând recomandările autorităților române, de la acea dată angajații FRF își derulează activitatea profesională de acasă, online, și nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.
Cei care au compus delegația FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni.

Președintele Răzvan Burleanu va intra mâine, de la domiciliu, în teleconferință cu conducerea UEFA, urmând ca ulterior să comunice public deciziile forului continental. 


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Fotbal)

Ti-a placut articolul?

Comentarii