Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna. 250 de pachete cu alimente de bază, împărțite familiilor aflate în dificultate (galerie foto)

ro

05 Apr, 2020 17:24 1620 Marime text
Acum, când întreaga omenire trece prin momente de grea încercare, este nevoie să ne unim forțele, să fim solidari și să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie.
 
Împreună, fiecare consilier local din partea Partidului Social Democrat Cumpăna a decis să-și doneze indemnizația, în cuantum de 535 de lei net/lună, pe toată perioada pandemiei, pentru a veni în sprijinul locuitorilor comunei.

Acestora, li s-au alăturat și membrii organizației de partid cu donații proprii, pentru achiziționarea alimentelor necesare.
 
Astfel, astăzi, 05.04.2020, Organizația comunală a PSD Cumpăna, alături de consilierii locali ai comunei, echipați corespunzător și ținând cont de măsurile impuse, au împărțit 250 de pachete cu alimente de bază (1 kg făină, 1 kg zahăr, 1 kg orez, 1 kg mălai, 1 kg fasole și 1 l de ulei) familiilor aflate în dificultate (bătrâni, persoane cu dizabilități - adulți și copii, mame singure).
 
Organizația comunală a PSD Cumpăna a decis ca pe toată perioada pandemiei să continue aceste acțiuni sociale, umanitare, realizate strict din indeminzația de consilier local și din veniturile proprii.
 
Este important ca noi toți, locuitorii cumunei, să respectăm măsurile legale impuse, să ne protejăm atât pe noi, cât și membrii familiilor noastre este mesajul pe care atât consilierii locali cât și membrii Organizației comunale a PSD Cumpăna îl transmit locuitorilor comunei, a transmis un comunicat din partea Partidului Social Democrat Cumpăna. 

Sursa foto: PSD Cumpăna 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii