Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se realizează transportul la centrele din Constanța Primele doze de vaccin de la Moderna se distribuie în țară (video)

ro

03 Feb, 2021 18:09 1395 Marime text
  • În această dimineață, 26.210 doze de vaccin Moderna au plecat spre centrele regionale din țară cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne.
  • Transportul dozelor de vaccin în centrele regionale de distribuție Brașov, Iași, Constanța, și Craiova se realizează cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naționale.
Vaccinul Moderna a fost distribuit în țară și în centrele din București

În această dimineață, 26.210 doze de vaccin Moderna au plecat spre centrele regionale din țară cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aeronava MAI a putut livra 7.610 doze în centrele regionale de distribuție Cluj-Napoca și Timișoara.

Transportul dozelor de vaccin în centrele regionale de distribuție Brașov, Iași, Constanța, și Craiova se realizează cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naționale.
În Municipiul București, vaccinul Moderna a fost distribuit la centrele de vaccinare de la spitalele Ana Aslan, Floreasca, Malaxa, Elias, Colentina, Agrippa Ionescu, Sfântul Ioan, precum și în alte centre medicale militare din rețeaua sanitară a MAI și MApN.

Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, cu respectarea lanțului de frig, la temperatura de 2 - 8 grade celsius.


Sursa foto-video: IGAV-DSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii