Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se pregătește Simona Halep în plină criză de coronavirus. Turnee anulate pe bandă rulantă

ro

18 Mar, 2020 00:00 2496 Marime text

Pandemia de coronavirus afectează puternic și tenisul feminin, WTA anunțând că a anulat alte trei turnee din acest sezon (cele de la Stuttgart, Istanbul și Praga), după ce alte cinci întreceri nu s-au mai disputat (Indian Wells, Guadalajara, Miami, Charleston și Bogota).
Campioana constănțeană Simona Halep, numărul 2 mondial, plănuia să participle la turneul de la Stuttgart, programat inițial în intervalul 20-26 aprilie, însă, având în vedere situația din întreaga lume, revenirea sa pe teren se amână, în condițiile în care niciun turneu nu se va mai disputa până pe 2 mai.


Următoarea competiție după această dată e cea de la Madrid, care începe pe 3 mai și la care Simona a triumfat în două ediții, iar anul trecut a fost finalistă. Turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, din Franța, programat inițial între 24 mai și 6 iunie, a fost reprogramat pentru perioada 20 septembrie - 4 octombrie a.c.   .


În acest moment, Simona Halep este la București și se pregătește acasă, preponderent fizic, nemergând la terenul de tenis. Campioana nu a participat la Indian Wells, din pricina unei accidentări, dar, dacă nu era problema cu anularea turneelor, urma să intre în concurs la Miami.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Constănțeanca Simona Halep, cea mai bună din lume în 2020! La ce capitol excelează
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii