Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum poți susține prin donații sau sponsorizări activitatea medicală din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, centru regional pentru tratarea Covid-19 (documente)

ro

21 Mar, 2020 00:00 5050 Marime text

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și personalul medical au nevoie de fonduri și echipamente pentru a putea lupta cu pandemia COVID - 19.
Consiliul Local a suplimentat și ieri prin rectificare bugetară sumele destinate spitalului, dar chiar și așa, sumele nu sunt suficiente.

În ultimele zile, ONG-uri și agenți economici dar și persoane fizice și-au arătat disponibilitatea să doneze produse sau sume de bani pentru susținerea actului medical.
În acest sens, conducerea spitalului vine în întâmpinarea celor care doresc să ajute cu donații și sponsorizări cu câteva informații importante, vezi secțiunea documente.
În comunicatul oficial al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța sunt indicate conturile bancare și toate datele necesare efectuării donațiilor sau sponsorizărilor

(http://infectioaseconstanta.ro/…/2…/03/comunicat-donatii.pdf).

De asemenea, accesând secțiunea documente, se poate descărca un model/formular - contract sponsorizare.


 

Citește și:
 

Cătălin Filișan, fondator Constanța Restart - ”Rugăm toți sponsorii Ovidius Park să doneze acum banii către Spitalul de Boli Infecțioase”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii