Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:53 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse, la nivel național. Au fost aplicate amenzi

ro

21 Apr, 2021 15:14 498 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, polițiștii și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
  • În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 3.609 sancțiuni contravenționale, în valoare de 651.150 de lei.
Astfel, 4.286 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 790 de acțiuni de verificare, la nivel național.

Au fost efectuate 70.474 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 3.609 sancțiuni contravenționale, în valoare de 651.150 de lei.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19., a precizat Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii