Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:00 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Situația actualizată la nivelul județului Constanța. Câte persoane mai sunt internate

ro

18 Jun, 2020 17:12 1494 Marime text

• De la debutul pandemiei, la nivelul județului au fost confirmate 331 de persoane infectate
 
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 331 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
 
Până în prezent, 19 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 308 pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).
 
În acest moment, mai sunt 64 de persoane internate, dintre care 46 din județul Constanța și 18 din Tulcea și Ialomița. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.
 
În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 41 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.403 persoane în izolare la domiciliu.
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, a fost aplicată, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, o sancțiune contravențională pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu (Legea 55/2020), în valoare de 1.000 de lei.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 13 societăți comerciale și PFA.

 
În cursul zilei de ieri, 17 iunie a.c., peste 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 2.067 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.
 

Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului - Județul Constanța.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii