Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:52 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Situația actualizată la nivelul județului Constanța. Câte persoane mai sunt internate

ro

09 Jun, 2020 17:38 1157 Marime text
 
• De la debutul pandemiei, au fost confirmate 300 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
 
Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului – Județul Constanța, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului au fost confirmate 300 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
 
Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 295 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 40 de persoane internate, dintre care 26 din județul Constanța și 14 din Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.
 
În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 54 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.952 depersoane în izolare la domiciliu.
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 9 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.400 de lei.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 3 societăți comerciale și PFA.
 
În cursul zilei de ieri, 08 iunie a.c.,700 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 1.735 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

 

Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică, se arată în comunicatul Instituției Prefectului – județul Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii