Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus în Penitenciarul Galați Precizări suplimentare de la Administrația Națională a Penitenciarelor

ro

05 Jun, 2020 15:37 1711 Marime text
•    Polițistul purta în permanență echipamentul de protecție, ANP.

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au făcut precizări suplimentare, în urmă cu doar câteva momente, legat de cazul polițistului de penitenciar depistat cu Coronavirus. Potrivit oficialilor, ofițerul este asiptomatic și exercita atribuții de serviciu în sectorul operativ, având în permanență echipamentul de protecție.
Iată datele oficiale, puse la dispoziție de ANP:
Vă informăm că, astăzi, 05.06.2020, un angajat al Penitenciarului Galați a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacților. Administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Galați și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem, inclusiv cele de dezinfecție și de asigurare a continuității în activitate, cu personal de rezervă.
Până la acest moment, cu excepția cazului sus-menționat, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Galați.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii