Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Constanţa. Situaţia la zi. Sancţiuni aplicate de organele de ordine, număr persoane carantinate sau în izolare

ro

25 May, 2020 18:10 1440 Marime text
  • Potrivit Comunicatului de presă nr. 85 din 25.05.2020, al Prefecturii Constanţa, aceasta este Situația actualizată şi măsurile luate împotriva răspândirii COVID-19.
  • Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 259 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița).

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 270 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 259 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 43 de persoane internate, dintre care 22 din județul Constanța și 21 din județele Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 82 de persoane, care ocupă 4% din totalul de 2.311 locuri disponibile.

De asemenea, la nivelul județului sunt 2.013 persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 15 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 11.880 lei), dintre care 7 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în cuantum de 6.690 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 21 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 24 mai a.c., peste 600 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 392 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.


NOTĂ: Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică, a transmis Instituția Prefectului – Județul Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii