Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Constanța Rata de infectare la nivel de municipiu și județ

ro

05 Nov, 2020 12:09 3705 Marime text
  • În întreg județul Constanța, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
România este în continuă luptă cu coronavirusul. Rata de infectare pe municipiul Constanța este de 3.99.

În întreg județul Constanța, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
 

Rata de infectare pe municipiul Constanța este de 3.99, iar pe județ, 2.53, a transmis Instituția Prefectului Județul Constanța.

Măsuri adoptate în cadrul unei noi ședințe a CJSU Constanța din 3 noiembrie

În data de 03 noiembrie, prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârilor nr. 63 și 64 ale CJSU Constanța.
 
Acestea prevăd modificări în urma hotărârii CNSU nr. 51 din 02.11.2020 și schimbarea scenariilor de funcționare în 19 unități de învățământ din județ.
 
Astfel, în întreg județul Constanța, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, având în vedere rata de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în județ, respectiv mai mare de 1,5/1.000 locuitori.
 
De asemenea, se actualizează anexele 1-6, aprobate prin hotărârea CJSU nr. 51/26.10.2020.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii