Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:41 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Constanța Modificare de scenarii pentru 27 de unități de învățământ din județ

ro

02 Nov, 2020 20:20 2263 Marime text
  • Din scenariul 1, în scenariul 2, vor trece următoarele unități de învățământ, ca urmare a încadrării ratei de incidență între 1/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori.
Tot în ultima ședință a CJSU Constanța, s-a votat în unanimitate modificarea de scenarii pentru 27 de unități de învățământ din județ.

Astfel, vor trece din scenariul 2, în scenariul 3, următoarele: Școala Gimnazială nr. 3 Culmea (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal Culmea (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Prelungit „Licurici” Ovidiu (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal „Zig Zag” Ovidiu (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal Poiana (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Școala Primară nr. 4 Poiana (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal Sibioara (până pe 15 noiembrie, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (până pe 15 noiembrie, pentru două clase a VII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Lumina (până pe 13 noiembrie, pentru o clasă a VIII-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” Năvodari (până pe 13 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială nr. 1 Siminoc (până pe 8 noiembrie, pentru o clasă a IV-a, un cadru didactic confirmat).

De asemenea, Liceul Tehnologic „Ion Podaru” Ovidiu și Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu” Ovidiu rămân în scenariul 3 de funcționare, din cauza ratei incidenței peste 3/1.000 locuitori.

Totodată, patru unități de învățământ vor trece din scenariul 1, în scenariul 3 de funcționare: Școala Gimnazială nr. 2 Nuntași (până pe 11 noiembrie, o clasă a V-a și două a VII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon (până pe 14 noiembrie, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Corbu (până pe 15 noiembrie, pentru două clase a VII-a, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă (până pe 16 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat).

Trei grădinițe din Medgidia vor trece din scenariul 3, în scenariul 2, ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare: Grădinița cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu”, Grădinița cu Program Normal nr. 11 și Grădinița cu Program Normal „Piticot”.

Din scenariul 1, în scenariul 2, vor trece următoarele unități de învățământ, ca urmare a încadrării ratei de incidență între 1/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori: Grădinița cu Program Normal Mircea Vodă, Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, Grădinița cu Program Prelungit „Panseluța” Cernavodă și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă (toată unitatea cu excepția clasei I menționate mai sus).

Două școli și două grădinițe vor trece din scenariul 2, în scenariul 1: Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu” Murfatlar și Grădinița cu Program Normal Murfatlar, ambele datorită asigurării condițiilor de învățare „față în față”; Școala Gimnazială nr. 1 Siminoc (rata de incidență sub 1/1.000 locuitori, cu excepția clasei a IV-a amintite mai sus) și Grădinița cu Program Normal Siminoc (rata incidenței sub 1/1.000 locuitori), a transmis Instituția Prefectului – Județul Constanța.   

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța       

Ti-a placut articolul?

Comentarii